fbpx

Theorielessen

/Theorielessen
Theorielessen2019-02-04T13:26:21+00:00

Theorielessen bij Learn to Ride

In de klassikale theorielessen gebruiken we onze eigen methode, die diep ingaat op de verplichte stof voor het examen. We houden de klassen het liefst zo klein mogelijk. Alleen dan krijgt iedere kandidaat de individuele aandacht die nodig is. Tijdens de les ontstaat een dialoog tussen de docent en de deelnemers. Dat zorgt voor een gezellige sfeer en een interessante dynamiek. De lessen zijn altijd in klassikaal verband, omdat de aanwezigen dan van elkaar kunnen leren. Een slimme vraag van de één helpt de ander misschien wel aan het papiertje!

Kleine klassen

Maximaal tien deelnemers per klas. De groep is klein en het contact persoonlijk. Wil je meedoen aan onze theorielessen in Lelystad, zorg dan dat je er snel bij bent. Voor je het weet is de sessie volgeboekt!  

Ervaren instructeur

Onze theorielessen worden gegeven door een deskundige instructeur met veel praktijkervaring. Hij weet precies wat er op het examen terugkomt en bereidt jou daar optimaal op voor.

Lesmateriaal is inbegrepen

Alle theorielessen zijn inclusief lunch en lesmateriaal. Iedere kandidaat ontvangt een e-book dat ook buiten de les gebruikt kan worden.  Het theorie-examen is inbegrepen in de prijs.

Ga met ons de weg op!

Haal jij je rijbewijs bij Learn to Ride, dan ga je met plezier de weg op. Je bent volledig ingeburgerd in het verkeer en hebt de auto of motor uitstekend onder controle. We besteden veel aandacht aan veilige deelname aan het verkeer, zowel in de theorie- als praktijklessen. Bovendien wijzen we onze kandidaten op de groeiende voordelen van duurzaam rijden. Volg jij autorijlessen of motorrijlessen bij Learn to Ride? Dan ben je uitstekend voorbereid op het echte werk: het rijden na het behalen van je examen!

Gratis proeflesles aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link

Eenvoudig rijles informatie aanvragen

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link

Gratis proeflesles aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link