fbpx

Rijschool Learn To Ride

/Rijschool Learn To Ride
Rijschool Learn To Ride2019-02-04T13:20:20+00:00

Het ontstaan van Learn to Ride

Rijschool Learn to Ride zag op 1 maart 2015 het levenslicht. Oprichter Johan besloot destijds om de gok te wagen als ZZP’er, en met een eigen idee aan de slag te gaan. Hij had ervaring met de motor, was rechtdoorzee en gaf graag praktijkles: dat sprak mensen aan. Zijn bedrijf begon klein, met enkel motorrijlessen, maar Johan maakte al snel naam voor zichzelf. In de loop der jaren is de dienstverlening flink uitgebreid. Zo werd eind 2015 een eigen theorieschool opgericht. Dat maakte klassikale theorielessen mogelijk.

Motor- en autorijlessen

Vanuit die theorielessen ontstond ook de vraag naar praktijkondersteuning voor de auto. In 2016 ging Johan overstag: hij kocht een bolide en begon met het aanbieden van autorijlessen. Die beslissing viel in goede aarde: het aantal leerlingen steeg explosief. Er kwam een nieuwe vestiging in Lelystad en instructeur Arjen sloot zich bij het team aan. Vrouw Kim ging de administratie doen. Tegenwoordig is Learn to Ride een belangrijke speler in Lelystad en omgeving. Johan en zijn team helpen jaarlijks honderden leerlingen met het slagen voor hun rijexamen.

Het merk Learn to Ride

Learn to Ride staat voor kwaliteit, geduld en flexibiliteit. Communicatie staat voorop en de rijschool is altijd bereid om afspraken te maken. Niet alleen over lespakketten, begeleiding en lestijden, maar ook over de afwikkeling van financiële verplichtingen. Learn to Ride levert maatwerk en houdt altijd rekening met de individuele wensen van de leerling. Het behalen van een rijbewijs is immers een persoonlijk traject; je rijschool moet daar goed op inspelen. Transparantie zit bij onze rijschool in het bloed.

Meer foto’s bekijken

Ga met ons de weg op!

Haal jij je rijbewijs bij Learn to Ride, dan ga je met plezier de weg op. Je bent volledig ingeburgerd in het verkeer en hebt de auto of motor uitstekend onder controle. We besteden veel aandacht aan veilige deelname aan het verkeer, zowel in de theorie- als praktijklessen. Bovendien wijzen we onze kandidaten op de groeiende voordelen van duurzaam rijden. Volg jij autorijlessen of motorrijlessen bij Learn to Ride? Dan ben je uitstekend voorbereid op het echte werk: het rijden na het behalen van je examen!

Gratis proeflesles aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link

Wij zijn bereikbaar op WhatsApp, ook in de avonduren!

Eenvoudig rijles informatie aanvragen

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link

Gratis proeflesles aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link