fbpx

Motorrijlessen

/Motorrijlessen
Motorrijlessen2019-02-04T13:23:53+00:00

MotorrijlessenMotorrijlessen in Lelystad

Motoren zijn onze grote passie. Met motorrijlessen is ons bedrijf begonnen. We houden ons daarom voortdurend bezig met het uitbreiden van deze dienstverlening. De motorrijlessen bij Learn to Ride duren 120 minuten. Je richt je eerst op het besturen van de motor, maar staat ook stil bij het inschatten van verkeerssituaties. Op de motor neem je heel anders deel aan het verkeer. Het is niet bekend hoeveel lessen de gemiddelde motorrijder nodig heeft om te slagen voor beide examens (AVB en AVD). Onze kandidaten zijn in de regel tussen de 15 en 25 uur kwijt.

Lange gratis proefles

Motorrijlessen zijn niet voor iedereen weggelegd. Om erachter te komen of het wat voor je is, mag je bij Learn to Ride maar liefst 90 minuten op proefles. Vaak is die eerste ervaring al genoeg om te weten waar je staat. Voel jij je prettig op de motor? Dan kun je na de les meteen met een pakket starten!

Opfrissen na het winterseizoen

Tijdens het winterseizoen zitten weinig mensen op de motor. Heb je vlak voor de winter je motorbewijs gehaald, dan is het goed mogelijk dat je al een paar maanden niet hebt gereden. Aan het begin van het jaar is het daarom altijd weer even wennen. Wil je daar wat hulp bij hebben, kom dan langs bij Learn to Ride voor het aanscherpen van je rijvaardigheid. Zo kun je ’s zomers weer vol goede moed de weg op.

Na het rijbewijs

Learn to Ride richt zich niet alleen op de beginnend bestuurder. Ben je geslaagd voor je motorbewijs? Dan begint de pret pas echt! We vertellen je daar graag meer over.

Ga met ons de weg op!

Haal jij je rijbewijs bij Learn to Ride, dan ga je met plezier de weg op. Je bent volledig ingeburgerd in het verkeer en hebt de auto of motor uitstekend onder controle. We besteden veel aandacht aan veilige deelname aan het verkeer, zowel in de theorie- als praktijklessen. Bovendien wijzen we onze kandidaten op de groeiende voordelen van duurzaam rijden. Volg jij autorijlessen of motorrijlessen bij Learn to Ride? Dan ben je uitstekend voorbereid op het echte werk: het rijden na het behalen van je examen!

Gratis proeflesles aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link

Wij zijn bereikbaar op WhatsApp, ook in de avonduren!

Eenvoudig rijles informatie aanvragen

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link

Gratis proeflesles aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link