fbpx

Autorijlessen

/Autorijlessen
Autorijlessen2019-02-04T13:22:28+00:00

AutorijlessenRijlessen in Lelystad

Autorijlessen bij Learn to Ride duren vanaf 90 minuten. Je wordt waar mogelijk thuis opgehaald en ook weer netjes afgezet. Tijdens het rijden volg je het programma dat de instructeur heeft voorbereid, maar er is ook ruimte voor eigen inbreng. Wil je beter leren inparkeren, of heb je moeite met de koppeling, dan kun je daar tijdens het traject wat meer nadruk op leggen. Je kunt ervoor kiezen om één keer in de week te lessen, maar je mag ook vaker bij ons in de auto stappen. Een gemiddelde kandidaat heeft rond de 35 lessen nodig om het examen te halen. Hoe je dat indeelt is helemaal aan jou.

Geschikt voor starters en gevorderden

De autorijlessen van Learn to Ride zijn geschikt voor zowel starters als gevorderden. Heb je nog nooit in een auto gezeten? Geen enkel probleem! Je begint bij de basis en werkt geleidelijk toe  naar een hoger niveau. Heb je al eerder autorijlessen gevolgd bij een andere rijschool, of heb je op een andere manier ervaring opgedaan, dan ga je wat sneller door het traject heen.

Opfriscursus

Niet iedereen stapt iedere dag in de auto. Veel middelbare scholieren halen na hun examen een rijbewijs, om daar vervolgens tijdens hun studententijd amper iets mee te doen. Ook bij volwassenen constateren we regelmatig dat men al meerdere jaren niet meer heeft gereden. Het verkeersinzicht mag dan wel weer wat opgepoetst worden! Met een opfriscursus van Learn to Ride komen alle aspecten van het autorijden nog eens aan de orde.

Faalangst

Het halen van het rijbewijs is een spannende onderneming. Faalangst is zeker niet ongebruikelijk. Instructeur Johan is expert op dit gebied en heeft bovendien verstand van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Je wordt op een ontspannen manier gecoacht, zodat je altijd met een goed gevoel in de auto zit; ook wanneer de zenuwen toeslaan.

Spoedcursus

We ontvangen regelmatig kandidaten die geen tijd hebben om wekenlang les te nemen. Zij hebben hun rijbewijs soms diezelfde maand nog nodig. Speciaal daarvoor is de spoedcursus in het leven geroepen. Daarbij volg je op aaneengesloten dagen meerdere lessen, waardoor je in korte tijd klaar bent voor het examen.

Ga met ons de weg op!

Haal jij je rijbewijs bij Learn to Ride, dan ga je met plezier de weg op. Je bent volledig ingeburgerd in het verkeer en hebt de auto of motor uitstekend onder controle. We besteden veel aandacht aan veilige deelname aan het verkeer, zowel in de theorie- als praktijklessen. Bovendien wijzen we onze kandidaten op de groeiende voordelen van duurzaam rijden. Volg jij autorijlessen of motorrijlessen bij Learn to Ride? Dan ben je uitstekend voorbereid op het echte werk: het rijden na het behalen van je examen!

Gratis proeflesles aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link

Wij zijn bereikbaar op WhatsApp, ook in de avonduren!

Eenvoudig rijles informatie aanvragen

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link

Gratis proeflesles aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Jouw gegevens:
Versturen >>
close-link